dimecres, 27 de juliol del 2011

XIP-XAP

Croc croc!

Bona pluja famílies! Avui els nens i nenes del Ger s’han llevat amb moltes energies, el grup de Trons fins i tot ha anat d’excursió a la Bisbal d’Empordà: han passejat pel poble, han aprofitat per comprar records i llaminadures i han dinat un dels pícnics més bons de totes les cases de colònies que han anat!

Mentrestant els 4 Gotes i Llampecs han construït els seus propis imans (que han quedat xulíssims!) i els Tempesta han fet una gimkana de sons a més de banyar-se a la piscina.

Cap al tard a començat a ploure i ja no ha parat en tota la nit, però ho han aprofitat per fer jocs d’interior. I sabeu què? Amb la pluja ha aparegut un nou personatge: la Senyora Croc, una granota una mica dura d’oïda que he pescat del pou per accident. Gràcies a ella he recuperat un altre instrument i a més, ens ha ensenyat una mica de llenguatge de signes. Ja anirem practicant!

Us deixo algunes fotos, fins aviat!!

Croc croc!




6 comentaris:

Anònim ha dit...

Fantàstic! Passeu-vos-ho molt bé, que els pares també ho fem.

Anònim ha dit...

ENHORABONA!! Això pinta molt bé!
Per Ribes anar fent... a les botigues no cal discutir si comprem les galetes o xuxes de torn, a la plaça es pot fer un gelat i una volta sense ser atropellat per cap patinet, bicicleta o similar, a la piscina no cal fer cua per entrar i mullar-se una miqueta, podem veure pelis d'adults! en fi, trobant-vos a faltar gaudim de valent!

Núria i Ginesta ha dit...

ser de l'esplai ger és el millor que hi ha! seguiu així!

ginesta

Júlia ha dit...

M'alegro que les colònies estiguin anant genial i espero que puguis recuperar tots els instruments Quim Si-fa-re!

Una abraçada ben forta per nens i monitors :)

Miquel Muç ha dit...

A Ribes sembla com si el "flautista" s'hagi endut la quitxalla. A casa les coses no es mouen de lloc i la Tara també sembla que us enyori. Però ben segur que aquí us ho passeu molt bé. Apa, bona feina pels monitors/es i vosaltres canalla, gaudiu de totes les activitats.
Fins la tornada. Petons.

Muç i Vinyet.

Sara ha dit...

Sou uns cracks! mola la història...espero que en Quim si-fa -re al final si-fagi-molt i acabi recuperant els instruments amb l'ajuda de totes!!!

I el dolent q possa les coses dificils? ja apareixerà, jeje

disfruteu-ho canalla! i nens i nenes també...jeje

sara