divendres, 29 de juliol del 2011

BOMBA VA!!!!!!!!!!

Bon dia families!

Avui els nens i nenes del ger han tingut un dia molt actiu. Només llevar-se han esmorzat per agafar forces i seguidament han anat a la piscina on han fet diversos jcos.

Els més petits han preparat un pastís de galetes i xocolata per llepar-se'n els dits i els trons i tempesta ja han tenyit les samarretes i tots junts han anat a visitar l'interior del Pou del Glaç. Hi feia molt de fred dins!

Després de sopar, de camí cap a la casa, els nens i nenes m'han vingut a saludar i hem conegut a una sirena que no sap cantar, la Mariona Pipop. Entre tots la han ajudat a trobar una planta aquàtica per afinar la veu.

I ja per acabar el dia, els trons i tempesta han dormit mirant les estrelles.


2 comentaris:

Miquel Muç ha dit...

Hola a tothom. Dormir al ras mirant les estrelles, sempre es una experiència inoblidable. Volem unes colònies per pares, amb els mateixos monitors/es i activitats ¡¡¡¡

Salut i una abraçada a tothom.

Vinyet i Muç

joan i marta ha dit...

Tots els pares ús trobem a faltar molt, però abans de que torneu ho hem de celebrar, així que el dissabte festa al ger. (alguns arrivarem tard, ja que hi ha en Roger Mas a Vilanova i s'ha d'aprofitar), però no patiu, el diumenge esterem tots allà per venir-vos a rebre. No sigueu gaire puntuals. gràcies per tot i fins aviat.
Per cert els monitors segur que ho feu molt bé, però segur que alguna cosa i tenen a veure els monitors que vareu tenir vosaltres, no?

Marta i Joan.