dissabte, 30 de juliol del 2011

NYAM NYAM!

Bon dia famílies!

Avui els més petits s'han posat en forma fent una gimkana d'esports, s'han refrescat una mica a la piscina i han començat a fer les samarretes de les colònies (estan quedant molt xules!). Els trons van pintar el taller de la granota, van fer una excursió pels voltants de la casa i van acabar el dia amb un joc de rol que els va portar a viatjar per tot el món. Per últim, els tempesta han tingut una nit mogudeta amb un parell de jocs de por, tot i ser tots molt valents (sí, segur?), s'han sentit uns quants crits!

Per cert, quan ja em pensava que aconseguiria tots els instruments ha aparegut el Bamboo-Lee un panda molt golafre que s'ha menjat el meu pal de pluja. Sort que els nens i nenes de l'esplai m'han promés que me'n farien un perquè pugui completar la meva col·lecció.

Com es nota que ja són els últims dies, per les nits gairebé no se sent cap soroll i pels matins ens costa més llevar-nos. Tot i així reservem forces per la festa final de la nit. A veure quins espectacles m'han preparat els nens i nenes!

Fins aviat!5 comentaris:

Anònim ha dit...

volem que vingui el Quim Si-fa-re a Ribes!!

Anònim ha dit...

On és la faralleta, que ha vingut???

Anònim ha dit...

Sí, ciutadans de catalunya, ja la tenim aquí!

Anònim ha dit...

Passeu-ho molt bé que això ja s'acava. Vagi moooooolt bé la festa d'aquesta nit.Disfruteu, balleu, salteu,...
Ens veiem demà a Ribes

Carles, Oriol i Mònica

Anònim ha dit...

Això disfruteu mooolt de la festa final, de segur que els pares i mares també en gaudiran!

finsa aviat
Ginesta