dimecres, 28 de juliol del 2010

XOOOOF!!!



Hola famílies, com va per Ribes sense canalla?.... molta festa?

Aquest matí s’han despertat amb una sorpresa, una pila de fang importat del Sàhara que els nens i nenes l’han aprofitat per fer un regal per tots vosaltres.

Però a més a més els 4 gotes han fet natació a la piscina, i tarda de contes a la fresca. Els llampecs han anat d’excursió a Vilobí d’Onyar . Han pogut comprar les llaminadures més dolces per agafar forces. Els trons s’han posat ens forma jugant a baseball, i ens han preparat uns espectacles d’ombres xineses .


Avui, també hem conegut en Baobab, el jardiner de Vilobí, que m’ha ajudat a recordar un dels ingredients, la Palmera Violeta. Tot i així continuo sense recordar la resta de la poció, i com a conseqüència l’olla he fet una reacció que ens ha esquitxat a tots!!!!!!!.

Un peto molt fort de tots i totes!


P.D: Moltes felicitats Adrià, m’han dit que avui has fet 20 anys!








2 comentaris:

maravillas ha dit...

ieeeeei...com esteu???? guaaaaaa quina enveja..jooooooooooo!!! com va tot, molts mosquit?? i els personatges??? aix!!!! molt maca la foto de les gemmes..jajajaja. apa que ho continueu passant bé...petons i abraçades a doju...muak muak muak muak muak muak muak!!!!!

Anònim ha dit...

Sabeu que ha passat avui al Palmerar????, doncs que els pares i les mares no teniem tema de conversa, per que el blog no hi havia hagut canvis, jee jee.
Molts petons i abraçades.
TENIM UNS MONITORS I UNES MONITORES "COLLONUTS"

Carles, Oriol i Monica