dilluns, 26 de juliol del 2010

Colònies Can Solà 2010




Hola! Sóc l'Espantatorix, el bruixot de Vilobí d'Onyar. Avui he conegut als vostres fills i filles, han arribat a Can Solà amb moltes ganes de passar-ho bé. Han recorregut i explorat tot el terreny, immens i bonic. Amb quatre troncs, algun fil i teles, han alçat cabanyes impossibles en terres gironines. Després de córrer i jugar, s'han banyat a la piscina i directes a sopar.

Us he de donar l'enhorabona perquè teniu uns vailets molt eixerits i de seguida m'han acollit i s'han interessat per la meva història. Resulta que als meus tres-cents anys em comencen a passar factura i la memòria ja no és el que era, per això m'he proposat fer una poció per recuperar-la, però després del primer intent l'olla s'ha trencat!

Entre tots han començat a proposar coses, com un tal Pau Pérez, que ha arribat a la conclusió que si tots posaven els dos euros que portaven podrien comprar una olla nova. Però seguirem buscant altres alternatives... fins aviat!!! animeu-vos a comentar al blog!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja veiem que us ho passeu molt bé, una abraçada des de Ribes!

Montse, Maria Rosa i Magda

Anònim ha dit...

Ei espantatorix no t´equivoquis amb la formula de la poció!! Si fas servir la de l´Asterix aquests nens/nenes es faran grans de cop.

Bé estem contents de veure lo bé que us ho passeu TOTS!!!!!!Sou la cara de la felicitat, sí senyor!!!!

SERGI I SILVIA

Anònim ha dit...

Quin blog mes xulo que us està quedant i quines fotos més maques!!Quina enveja que feu!! jo també vull venir!!

Molts petons

Cristofol i Maria

Anònim ha dit...

No te preocupes si no sale bien la pocion magica, que a los 300 años cualquiera se olvida de algo. Lo mas importante es que no has olvidado como mantener la magia viva entre nuestros niños y por eso, nosotros no olvidaremos agradecerte por hacerles soñar y reir.

Y lo bueno para la memoria desde siempre son los rabitos de uvas pasas...

Alicia y Walter

toga ha dit...

bona nit, nosaltres haviem pensat que si no teniu olla podrieu vuidar la piscina i fer-la servir, d'olla, però no se si val la pena quedar-se sense piscina totes les colonies, així que continueu buscant.

quina enveja que ens feu vosaltres de colonies i nosaltres a treballar.

Nota per als monitors: moltes gràcies per tot, i anims que només falten 5 dies, je, je je...

jordina, joan i marta