dilluns, 12 de juliol del 2010

Colònies Ger 2010


Benvolgudes famílies, l’equip de monitors/es de l’esplai Ger us informem que estem preparant les colònies 2010 amb molta il·lusió, per poder passar junts una setmana fantàstica! activitats de tot tipus; piscina, jocs, tallers, excursions, esports, jocs de nit, teatre, cançons, balls... envoltats de natura i de persones i personetes amb ganes de passar-ho bé!!

Les inscripcions de les colònies 2010 estaran obertes durant aquesta setmana, de dilluns a divendres; de 9 a 9:30 del matí a la secretaria de l’entitat, o de 6 a 8 a la Nau Pere Vall i Soler.

Les colònies es realitzen del 25 al 31 de juliol i anem a...

  • El Grup Petit (de P4 a 5é) a la casa de colònies Can Solà a Vilobí D’Onyar (Girona).
  • El Grup de Joves (6é i 1er d’ESO) a la casa de colònies El Castell Vell, situada a Llinars del Vallès (Vallès Oriental).
  • El Grup de Més Joves (2n d’ESO a 4rt d’ESO) al càmping de Cadaqués (L’Alt Empordà).

El preu de les colònies és de 220 euros per a socis i sòcies o de 240 euros per als amics i amigues.

La reunió de famílies tindrà lloc el 20 de juliol a les 22h, a la Nau Pere Vall i Soler de l’entitat Ger. Explicarem les activitats, informarem del què cal portar, passarem fotos de les cases de colònies i resoldrem dubtes.

Recordeu que heu d’omplir el full d’inscripció i portar el resguard del pagament abans de la reunió o, en cas necessari, a la mateixa reunió.

gràcies, ens veiem aviat!