divendres, 30 de juliol del 2010

Mica Miscovita!
















Hola a tots! Que heu enyorat les meves actualitzacions?

La veritat és que aquí a la casa hem estat molt ocupats!


Ahir a la tarda els Trons van marxar amb tota la seva equipació excursionista cap a l'ermita de Sant Romà, on han fet bivac aquesta nit. Han dormit calentons i juntets al porxo de l'ermita perquè al vespre van caure 4 gotes. S'han llevat a la sortida del sol i han tornat cap a la casa, preparadíssims per refrescar-nos a la piscina.


I parlant de muntanya... els 4 gotes van explorar el bosc del voltant de la casa per fer-se un herbari que podreu veure properament. Mentrestant, els Llampecs van fer una ginkama d'aigua per desafiar la calor.


Ah! Abans que me n'oblidi! Vam conèixer la Ferralleta, una venedora d'antiguitats i la germana petita d'en Ferran Ferralla, que ens va proposar fer un intercanvi: ella em va donar caspa de fada per a la meva poció i a canvi, gràcies als nens i nenes vaig poder donar-li mica moscovita, un mineral molt valuós.


Aquest matí, els 4 gotes i els Llampecs han marxat d'excursió. Han pogut passejar i jugar pels voltants del riu Onyar i han aprofitat per fer un picnic fora.


I aquesta tarda, per poder reposar de tantes activitats, tots han pintat el taller de la fangus i hem començat les samarretes exclusives de les colònies 2010.

Ja ho veieu, no parem quiets! Us seguiré informant.


PD: Com va per Ribes? A Can Solà volem notícies!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon dia!!!!
Aqui a Ribes toooot igual, una mica de plaça, i despres una miqueta de fresca al Palmerar a xerrar una mica del que posa al blog mes visitat per els pares i mares del Ger.
Acabeu de passar un gran dia i que disfruteu molt a la festa de disfresses d'aquesta nit, sobretot que aquests vampirs, fantasmes, batmans,... ballin molt i s'ho passin d'allo mes be.

Carles, Oriol i Monica

Anònim ha dit...

Hola a tots!! records des de ben a prop vostre! ja veiem que els últims díes de colònies són intenssos! es comencen a veure les cares de son (sobre tot als del vivac), però segueixent igual de divertits!!!
SILVIA I SERGI

Anònim ha dit...

En casa no lo estamos pasando tan bien como vosotros a juzgar por las sonrisas en las fotos.
Seguid pasandolo tan bien y disfrutad de la fiesta de disfraces.
Muchos besos a todos desde Olivella.

Anònim ha dit...

A Ribes tots els pares i mares estem esperant el festorro d'aquesta nit al Palmerar del Ger Dj's anys 80, ja veieu com us trobem a faltar ..., que també us ho passeu molt be aquesta nit amb les disfresses. Quico i Cèlia