dissabte, 22 de maig del 2010

Estiu 2010

Un any més, l’Esplai GER engega motors per compartir un altre estiu amb el casal d’estiu i les colònies.



El tretzè Casal d’Estiu es durà a terme entre l’1 i el 23 de juliol i s’hi poden apuntar nens i nenes d’entre 3 anys (P3) i 16 anys (4rt d’ESO). L’horari serà de 9 a 13h per als infants de P3 a 5é de Primària i de 10h a 13h per als de 6é fins a 4rt d’ESO. Es donarà també l’opció de menjador, de 13h a 15h.

Les inscripcions començaran el proper dimecres dia 26 de maig fins el dilluns 14 de juny. I seran els dilluns, dimecres i divendres de 6 a 8 a la Secretaria de l’Entitat GER.

Com sabreu, durant la setmana realitzem activitats de tot tipus, orientades segons l’edat dels grups: des d’excursions, gimcanes, tallers, jocs de pistes… passant per la piscina municipal i d’altres sorpreses.

Del 25 al 31 de juliol marxarem de colònies:

- El Grup Petit (de P4 a 5é) marxarà a la casa de colònies Can Solà a Vilobí D’Onyar (Girona).

- El Grup de Joves (6é i 1er d’ESO) se’n va a la casa de colònies El Castell Vell, situada a Llinars del Vallès (Vallès Oriental).

- El Grup de Més Joves (2n d’ESO a 4rt d’ESO) anirà de càmping a Cadaqués (L’Alt Empordà).


Les inscripcions de colònies es realitzaran durant el transcurs del casal. Ja passarem informació detallada més endavant.

Per qualsevol consulta, adreceu-vos a la Secretaria de l’Entitat (93 896 12 00) o a l’equip de monitors i monitores de l’Esplai GER.

Ens veiem molt aviat, que tenim l’estiu molt a prop.

Equip de Monitors i Monitores de l’Esplai GER.