divendres, 10 de juliol del 2009

Segona setmana de casal

Hola molt bon dia!! JA tornem a ser aquí els pesats dels més grans.
Aquesta setmana hem conegut en Ravioli Aquarel·la, un pintor italià que ha vingut a pintar el paisatge català però la Tot-ho-vol li ha près el color vermell per emportar-se'l a la seva colecció, gracies als nenes l'Aquarel·la ha recuperat el color vermell i s més a més li ha regalat un quadre a la coleccionista.

PETITS:
Els petits aquesta setmana han fet un marc de fotos que els ha servit per enmarcar alguna de les seves fotos preferides. També van pintar els murals de la setmana i a més a més han vist la pelicula de Madagascar i han fet un joc de pistes. La piscina del dijous no va poder ser per culpa de la pluja.. ohhhh!!

MITJANS:
El grup dels mitjans el dilluns també va aprofitar per fer un taller que era un tres en ralla de fang. A part d'emportar-se un joc cap a casa també han fet un joc de pistes per la riera i van aprofitar la pluja del dijous per fer jocs de taula i en grup a l'Esplai.

GRANS:
Van començar la setmana amb una excursió a Ca L'Escolà per continuar-la amb jocs d'aigua, aprenent-se la canço de la setmana i per acabar-la fen una carpeta super xula de colors i anant a la piscina, tot i que feia una mica de fred.

+ GRANS:
Els més grans, que som nosaltres, aquesta setmana hem posat una capa de blanc a l'escala de l'esplai perquè la setmana que ve la decorarem al nostre gust de tots colors!! Durant aquesta setmana també hem fet jocs d'aigua ens hem inventat les nostres propies cançons que avui hem presentat als altres grups amb els nostres musics, i com no, hem anat a la piscina.

JOVES:
Els joves han aprofitat la setmana per cabar el carretó amb el que es tiraran el diumenge a la cursa de carretons que se celebra aquí a Ribes.
A part, el dilluns van fer un paintball casolà on van quedar tots ples de pintura i han acabat preparant les activitats per a la setmana següent.
















2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola! com va? bona idea això de fer treballar els grans i així actualitzar el bloc. Volem veure fotos de la Tot-ho-vol, és possible?

jordi&sergi ha dit...

oi tant! aquesta setmana penjarem la foto amb tots els nens i nenes del casal juntament amb els personatges (tot-ho vol, ravioli aquarela, estel estrellada i la fit-fiu!)