divendres, 3 de juliol del 2009

Començem el casal 09!

Aquest any el grup de més grans actualitzarem el blog cada setmana, els divendres explicarem el que ha fet cada grup durant la setmana i explicarem el que succeeix amb el personatge de la setmana.

Aquesta setmana (la primera) hem conegut la senyora Tot-ho-vol, que té milers de coleccions, cada setmana es dedica a coleccionar diferents coses com per exemple: barrets, pedres, rellotges, miralls, ulleres, ...

PETITS:
El primer dia vam fer l'acollida per coneixer-nos tots els nens i nenes del grup petit.
Després vam fer jocs de coneixença que eren: "El joc de passar la pilota", etc.
També vam construïr la maleta viatgera (per guardar les revistes del casal).
El segon dia vam anar a la piscina i vam fer els murals per a la senyora Tot-Ho-Vol.
I el tercer dia vam continuar la revista, vam fer jocs exteriors i després l'hora del conte.

MITJANS:
EL primer dia, com tots els altres grups, es van coneixer i van anar a coneixer el personatge, van descobrir que una tal Tot-ho-vol s'havia instal·lat amb les seves col·leccions del ger. Els altres dies com que ja es coneixien ja van realitzar altres activitats com: pintar el mural o anar a la piscina com els petits.

GRANS:
El primer que van fer va ser coneixer el personatge i aprendre els noms de tots els del grup aplicant jocs de coneixença. Tot seguit van esmorzar al pi i finalment cadascú es va retratar a ell mateix en un full (fent-se un dibuix). El segon dia, van pintar (fent colage) els murals que la personatge els havia demanat i posteriorment van fer la CURSA DEL COLECCIONISTA! (gimkana de 6 proves). I per ultim, el tercer dia han escrit les possibles col·leccions per la Tot-ho-vol i han fet la revista del casal que l'ultim dia ensenyarem als pares.

MÉS GRANS:
El primer dia vem fer jocs de coneixença ja que hi havien companys nous, i vem coneixer un personatge del casal.
El segon dia vem anar d'excursió a Can Escolà i vem jugar al joc de les banderes i a l'assasí.
Avui, Divendres hem tornat a veure a la Tot-Ho-Vol, hem escrit al Blog i per fi, A LA PISCINA!

JOVES:
Els joves com tots per començar van fer jocs de coneixença i guerra d'aigua que els va deixar a tots xops. El segon dia van començar a preparar el carretó per a participar en la baixada i a més a més van realitzar un gimkana fotografica on alguns van acabar fent de caixers a can torreta, banyant-se a la plaça dels ànecs, etc.
El tercer dia es quedaran a la piscina fins les tres i acabaràn el carretó.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt bé grup de més grans !!! Així doncs cada cap de setmana llegirem el blog! :)