dilluns, 15 d’octubre del 2012

Primera activitat del curs amb en Quim Malfeiner!ELS 4 GOTES I LLAMPECS HEM COMENÇAT L'ESPLAI AMB MOLTA ALEGRIA I ENERGIA. DISSABTE PASSAT VAREM CONÈIXER EN QUIM MALFEINER, ELL ENS VA EXPLICAR LA SEVA HISTÒRIA. LA VOLEU SABER? 

... RESULTA QUE EN QUIM VIU A UN PETIT POBLE ON CADA FAMÍLIA ÉS ESPECIALISTA EN UN OFICI, PER EXEMPLE: HI HA LA FAMÍLIA DE CAL SABATER, LA DE CAL FORNER, LA DE CAL PESCADOR... I EN QUIM, COM EL SEU COGNOM INDICA PROVÉ DE CAL MALFEINER, A CASA SEVA NINGÚ TÉ NI OFICI NI BENEFICI. 

EL NOSTRE PROTAGONISTA CANSAT DE NO FER RES DEMANÀ ALS SEUS VEÏNS QUE LI ENSENYESSIN ALGUNS DELS SEUS OFICIS, AQUESTS S'HI NEGAREN ARGUMENTANT QUE ELS DE CAL MALFEINER TENIEN FAMA DE MANDROSOS I SAPASTRES.

EN QUIM MALFEINER ARRIBÀ A RIBES AMB L'ESPERANÇA DE TROBAR AJUDA. I LA VA TROBAR, ELS NENS I NENES DE L'ESPLAI GER ES VAN COMPROMETRE A COMPARTIR AMB ELL TOTS ELS OFICIS QUE DESCOBREIXIN AMB LES ACTIVITATS D'AQUEST EMOCIONANT CURS D'ESPLAI.

EL PRIMER DELS OFICIS ON ES VAN ENDINSAR FOU EL DEL SABATER, PETITS I GRANS VAREM GAUDIR D'UNES MAGNIFIQUES "OLIMPÍADES SABATERES", AMB LLANÇAMENT DE SABATES, CURSA DE RELLEUS DE MITJONS, CURSA A PEU COIX I UN LLARG ETC. FINALMENT, TOTS I TOTES EN RESULTAREN GUANYADORS.