diumenge, 30 de setembre del 2007

UN, DOS, TRES...JA! COMENÇA L'ESPLAI


L'equip de monitores i monitors de l'esplai Ger ja estem en marxa per engegar el nou curs amb energia, il·lusió i noves idees. Idees com la de crear aquest blog, una nova eina de comunicació entre tots els que formem part de l'esplai: mares, pares, infants i monitors. Des d'aquí volem informar-vos de les activitats que anem realitzant, però no només ha de ser una eina informativa sinó d'opinió i de participació. Podreu realitzar comentaris, suggeriments, votar enquestes...i tot allò que vagi sorgint, ja que és un projecte obert i dinàmic.

Creiem que l'esplai ha de ser un lloc on infants i joves puguin jugar, compartir, créixer, pensar, imaginar... Ho fem perquè volem, de forma voluntària i assembleària, perquè creiem en aquest projecte i volem que tu també en formis part.


6 comentaris:

Anònim ha dit...

hola

Anònim ha dit...

hola

Anònim ha dit...

Felicitats pel bloc, estar molt bé. A veure si la gent el coneix, hi escriu i l'utilitza. Crec que es molt bona idea. Ah! i pel que veig el curs ha començat bé, molta gent a la reunio de famílies. Magda.

Anònim ha dit...

Bones!!!
Veig que a la reunió hi va anar molta gent, bon inici del curs d'esplai!!! per animar el blog podriem fer una enquesta o la pregunta del trimestre es podria respondre pel blog???

P.D: el cd de colònies joves del 2003 al 2006 està en marxa!!!

Pere

Anònim ha dit...

Iep!! Moltes felicitats per la presentació de diumenge passat.A les families ens va agradar molt veure les fotos....de casal...de colònies...molt be!!
Ànims Monis!!!

Anònim ha dit...

rrrrrrrrrrrrpppppppppppppp